Geyveli Şehit Teğmen Şenol Kamış bugün anılacak.

Geyveli Şehit Teğmen Şenol Kamış bugün anılacak.. Geyveli Şehit Piyade Teğmen Şenol Kamış ölümünün 30.Yılında Geyve ilçesi Şerefiye Mahallesinde aile kabristanlığındaki mezarı başında anılacak.

Şehit Piyade Teğmen Şenol Kamış için 25 Ocak Cumartesi günü (bugün) Şerefiye Mahallesi Camiinde Öğle Namazı sonrası Kur'an Tilaveti ve Mevlit okunacak. Saat 14.30'da mezarı başında anma programı gerçekleştirilecek.

Şenol Kamış Kimdir?

Geyve ilçesinde altı kardeşin 5.si olarak 20 Ağustos 1965 tarihinde dünyaya geldi.Çocukluk Yılları Geyve ilçesinde geçti. İlkokulu Geyve Atatürk Okulu,Ortaokulu Geyve Lisesinde sürdürdü. Askeri Lise sınavlarına girerek 1980 yılında Bursa Işıklar Askeri Lisesine girdi. Askeri Lisesi bitince 1983-1987 Öğretim yılında Ankara Kara HARP Okuluna girdi.4 Yıl sonunda Harp Okulundan mezun oldu.Daha sonra 2 Yıl Tuzla Piyade Okulunda eğitim gördükten sonra 8 ay Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulunda eğitim gördü.

İstanbul Samandıra’da 23’üncü Mot. P. Tümeninde göreve başladı. Daha sonra Geçici görevle Timiyle beraber Şırnak’ta göreve gitti. Cudi Dağında 25 Ocak 1990 günü şehit oldu.Cenazesi Geyve Boğazında Şerefiye Mahallesinde aile kabristanlığına defnedildi.

Şenol Kamış 19 Aralık 1989’da Çekmeköy Tabur Komutanlığı takdir belgesi Haziran 1989 1.Piyade Bölük Komutanlığı takdir belgesi 12 Ocak 1990 Genel Kurmay Başkanlığı Ödüllendirme Şenol KAMIŞ Futbol yeteneğinin yanında Sanata Yatkınlığı da çok fazlaydı. Geyve Lisesi Bandosunda bas çalmaya başladı.Türk Sanat Müziği enstrümanlarından trombon, tenor ayrıca saz ve neyde de iyiydi..Masa tenisi ,bilardo da da söz sahibiydi.

geyve şehit teğmen şenol kamış anılacak anma şerefiye sakarya