Murat Kaya'dan Ankara çıkarması

Murat Kaya'dan Ankara çıkarması.. Murat Kaya'dan Milli Savunma Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanlığı'na ve Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ziyaret. 

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, SASKİ Genel Müdürü Dr. İlyas Demirci, ADASU Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Yıldırım ve AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir ile birlikte Milli Savunma Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanlığı’na atanan Tarkan Cineviz’i ziyaret etti.

Başkan Kaya daha sonra SASKİ Genel Müdürü Dr. İlyas Demirci ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nu  makamında ziyaret etti.

Geyve.com


Başkan Kaya daha sonra SASKİ Genel Müdürü Dr. İlyas Demirci ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu'nu makamında ziyaret etti.


Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, SASKİ Genel Müdürü Dr. İlyas Demirci, ADASU Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Yıldırım ve AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir ile birlikte Milli Savunma Bakanlığı Teknik İşler Daire Başkanlığı'na atanan Tarkan Cineviz'i ziyaret etti.

geyve murat kaya saski agdaş kgm İlyas demirci karayolları genel müdürü abdülkadir uraloğlu ethem yıldırım tarkan cineviz