Bungalovda facia! 4 yaşındaki çocuk boğuldu

Ruhsatı iptal edilen bungalovda facia! 4 yaşındaki çocuk bungalov havuzunda boğuldu

Bugün öğle saatlerinde Sapanca'da yaşanan feci olayda tatile gelen ailenin 4 yaşındaki çocukları bungalovun havuzuna düştü. Ambulans ile hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamadı.

Feci olay bugün 12.20 sularında Sapanca'nın Muradiye Mahallesi'ndeki bir bungalov tesiste meydana geldi. Tatil için bungalova gelen bir ailenin 4 yaşındaki çocukları Ardıç A. havuza düştü.

Ailesinin yaklaşık 10 dakika sonra fark ettiği talihsiz çocuk havuzdan çıkartılırken 112 acil servis ekiplerine de bilgi verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 4 yaşındaki Ardıç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

RUHSATI İPTAL EDİLMİŞ!
Alınan bilgiler göre facianın yaşandığı ve daha öncesinde geçici ruhsat ile hizmet veren bungalov işletmenin ruhsatının 31 Aralık 2024 tarihinde iptal olmasına rağmen ruhsatsız bir şekilde hizmet vermeye devam ettiği öğrenildi.

Ayrıca bungalova tatil için gelen ailenin kaydı yapılmadığı ve feci olay yaşandıktan sonra sisteme kaydedildikleri ortaya çıktı. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

(medyabar.com)