Karasu'da mezarlığın kapısını çaldılar
Karasu Yalı Mahallesi Merkez Mezarlığı'nın demir kapısı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Daha önce mezarlıklardan kazma kürek hırsızlıklarına şahit olunmuştu, ancak bu kez demir kapının çalınması vatandaşların tepkisine neden oldu.
Karasu ilçesi Yalı Mahallesi’nde bulunan Merkez Mezarlığı’nda akılalmaz bir hırsızlık olayı yaşandı. Mezarlığın girişinde yer alan demir kapı, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yerinden sökülerek götürüldü.Karasu’da mezarlığın kapısını çaldılar
Daha önce mezarlıklarda kazma ve kürek gibi malzemelerin çalındığına şahit olduklarını belirten vatandaşlar, bu kez demir kapının çalınmasına tepki göstererek “Artık mezarlıkların kapıları bile güvende değil” diyerek duruma isyan etti. (medyabar.com)