Garnizon Komutanı o mektubu takdir etti
Garnizon Komutanı Tank Üsteğmen Mustafa Güneş, Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ecrin Yalçın’ın kaleme aldığı “18 Mart Şehitlere Mektup” adlı duygu dolu mektubunu takdir etti.

20 Mart 2025 - 14:03
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü töreninde, Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ecrin Yalçın’ın kaleme aldığı “18 Mart Şehitlere Mektup” adlı yazısı büyük beğeni topladı.
Törene katılan Garnizon Komutanı Tank Üsteğmen Mustafa Güneş, öğrenci Ecrin Yalçın'ın duygu dolu mektubunu takdir etti.
Garnizon Komutan Mustafa Güneş, bu anlamlı çalışmanın ardından Geyve Şehit Serdar Gökbayrak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek Ecrin Yalçın ile bir araya geldi.
Ziyarette, öğrencimizin duyarlılığını ve kaleme aldığı mektubun önemini vurgulayarak okul öğretmenlerini de tebrik etti. Eğitime verdikleri emek ve öğrencilerde milli bilinç oluşturmadaki katkılarından dolayı öğretmenlere teşekkür etti.
Geyve.com
Bu haber 357 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR