Geyve'de görev yapan eğitimci Corona'dan vefat etti
Geyve'de özel eğitim veren okulda Covid-19 testi pozitif çıkan öğretmen hayatını kaybetti. Covid-19 nedeniyle geçtiğimiz hafta eğitime ara verilen Geyve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde öğretmenlik yapan emekli öğretmen İrfan Boztaş Covid-19 tedavisi gördüğü Yenikent Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

04 Nisan 2021 - 13:09
Geyve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde Covid-19 testi pozitif çıkan 66 yaşındaki öğretmen İrfan Boztaş, sağlık durumunun ağırlaşması nedeni ile Yenikent Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Yoğun bakım servisinde bir haftadır tedavi gören Boztaş bugün sabaha karşı hayatını kaybetti.
Geyve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde öğretmenlik yapan 2 çocuk babası Emekli öğretmen İrfan Boztaş'ın kronik hastalığı bulunduğu belirtildi.
Geyve Yörükler Mahallesinde ikamet eden İrfan Boztaş, Taraklı'da toprağa verildi.
Bu haber 2698 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR