Geyve İlkokulu kültürümüzü yansıttı

Geyve İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileri, Öğretmen Huri Baycan Artuğ rehberliğinde “Bir Başkadır Benim Memleketim” diyerek kültürümüzü yansıttılar.

Geyve İlkokulu kültürümüzü yansıttı
20 Haziran 2026 - 21:11
Geyve Sosyal Gelişim Merkezinde düzenlenen programı Cumhuriyet Başsavcısı  Şeref Aydemir, okul müdürü Resul Nasır Günbilek, öğretmenler ve çok sayıda veliler izlediler. Programı öğrencilerden Ayşe Uyar ile Meryem Artuğ başarıyla sundu.
Gecenin açılış konuşmasını yapan okul müdürü Resul Nasır Günbilek, okulun başarısını anlattı ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Programda görev alan öğrenciler, türküleriyle içimizi ısıtan, şiirleriyle yüreğimize dokunan, halk oyunlarıyla kültürümüzü yaşatan güzel memleketimizin sesini hissettirdiler.
 Öğrenciler, Karadeniz, Ege ve Anadolu’nun çeşitli yörelerinden halk oyunlarını sergilediler; kahramanlık, bayrak, vatan sevgisi ve maneviyat içeren şiirler okudular. Öğrencilerin gösterisi ayakta alkışlandı.
Sınıf öğretmeni Huri Baycan Artuğ, ortaokula geçen öğrencilerine başarılar diledi, seyircilere teşekkür etti.
MEHMET AYDOĞAN
Bu haber 38 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum