Karateciler Geyve'de Bayrağımız için Mücadele etti
Karateciler Geyve'de Bayrağımız için Mücadele etti. Geyve Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen Karate İl Turnuvası Geyve Atatürk Spor salonda yapıldı.

02 Şubat 2020 - 03:12 - Güncelleme: 02 Şubat 2020 - 13:36
Turnuva Avrupa birliği parlamentosunda Türk bayrağını yırtan Parlementerin yaptığı saygısızlık nedeni ile "Bayrağımıza" ithafen yapıldı.
Sahada bulunan sporcuların Türk Bayrakları ile çoşkulu durumu herkesin göğsümüzü kabarttı.
Geyve Belediye Başkanı, Murat Kaya sporcuları ve ailelerini ilçesinde görmekten dolayı mutlu olduklarını, bayrağımıza hakaret edenlerin 1922 yılını hatırlaması gerektiğini ifade ederek; "Bayrağımıza hakaret edenler unutmasınlar ki, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Sporcuları tebrik ediyorum aslında siz velilileri tebrik ediyorum. Çocuklarınıza destek için buradasınız, hep yanlarındasınız" açıklamsında bulundu.
Dereceye giren sporcuların ödülleri katılan protokol ile birlikte verildi.
Geyve.com
FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Bu haber 1981 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR