Geyve Belediyesi filosuna iki yeni araç daha ekledi
Geyve Belediyesi, hizmetlerde hız ve verimliliği artırmak amacıyla öz kaynaklarını kullanarak 2 kamyoneti araç filosuna dahil etti. Yeni araçlar Destek Hizmetleri Amirliği bünyesinde sahada görev yapacak.
23 Ocak 2026 - 00:27
2024 model olan kamyonetlerden birinin 21 bin, diğerinin ise 24 bin kilometrede olduğu öğrenildi. Araçların, başta lojistik destek olmak üzere bakım, onarım ve saha çalışmalarında aktif olarak kullanılacağı bildirildi.
Yetkililer, yapılan araç alımının belediye bütçesine ek bir yük getirmeden, planlı ve tasarruf odaklı bir yaklaşımla gerçekleştirildiğine dikkat çekti.
Başkan Yıldız: “Kaynağımızı verimli kullanıyoruz”
Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, yeni araçlarla ilgili yaptığı değerlendirmede belediyenin imkânlarını en doğru şekilde değerlendirdiklerini vurguladı.
Başkan Yıldız, “Sahada yürüttüğümüz çalışmaları daha hızlı ve etkili hale getirmek için araç filomuzu güçlendiriyoruz. Tamamı öz kaynaklarımızla temin ettiğimiz iki kamyonetimizi Destek Hizmetleri Amirliğimizin kullanımına sunduk” dedi.
Araçların düşük kilometreli ve uzun yıllar hizmet verecek nitelikte olduğunu belirten Yıldız, “Hemşehrilerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek adına belediyemizin her kuruşunu dikkatle ve şeffaflıkla kullanmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yeni araçların Geyve’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Yıldız, belediye imkânları doğrultusunda araç ve ekipman yatırımlarının süreceğini de sözlerine ekledi.
Bu haber 91 defa okunmuştur.





FACEBOOK YORUMLAR