Geyve Belediyesi'nde sosyal denge sözleşmesi imzalandı
Geyve Belediyesi ile yetkili sendika BEM-BİR-SEN arasında belediye çalışanları için Sosya Denge Sözleşmesi imzalandı.
31 Aralık 2025 - 20:45
Belediye hizmet binasında düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Selçuk Yıldız’ın yanı sıra sendika temsilcileri ve belediye yetkilileri katıldı. İmzalanan sözleşme ile Geyve Belediyesi bünyesinde görev yapan memurların sosyal denge sözleşmesinden faydalanması sağlandı.
İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, belediye personelinin özverili çalışmalarına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Belediyemizde görev yapan tüm mesai arkadaşlarımız, Geyve’mize en iyi hizmeti sunmak için büyük bir gayretle çalışıyor. Bizler de yerel yönetim anlayışımız gereği çalışanlarımızın haklarını gözetmeyi, emeğin karşılığını vermeyi önemsiyoruz. İmzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi’nin tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum.”
Sosyal denge sözleşmesinin, çalışanların motivasyonunu artırarak belediye hizmetlerinin daha etkin ve verimli şekilde yürütülmesine katkı sunacağını belirten Başkan Yıldız, “Güçlü bir belediye, mutlu ve huzurlu çalışanlarla mümkündür. Bu anlayışla hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.
İmzaların atılmasının ardından taraflar hatıra fotoğrafı çektirirken, Sosyal Denge Sözleşmesi’nin Geyve Belediyesi çalışanlarına hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Bu haber 102 defa okunmuştur.





FACEBOOK YORUMLAR