Geyve'de bir evden cephanelik çıktı!

Geyve'de Kalaşnikof ve keskin nişancı tüfeği ele geçirildi! Geyve'de bir eve düzenlenen operasyonda Kalaşnikof, keskin nişancı tüfeği, tabancalar ve binlerce mermi ele geçirildi. 52 yaşındaki şüpheli tutuklandı.

Geyve'de bir evden cephanelik çıktı!
12 Eylül 2025 - 23:02
Geyve'de düzenlenen operasyonda adeta bir cephanelik ortaya çıkarıldı. Evinde yapılan aramalarda Kalaşnikof, keskin nişancı tüfeği, tabancalar ve binlerce mermi bulunan 52 yaşındaki şüpheli tutuklandı.

OPERASYONDA CEPHANELİK ORTAYA ÇIKTI

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 11 Eylül 2025 günü Geyve’de bir adrese operasyon düzenledi. Y.G. (52) isimli şahsın evinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

ELE GEÇİRİLENLER ŞOKE ETTİ

Operasyonda bulunanlar:
1 adet Kalaşnikof uzun namlulu silah
1 adet yivli keskin nişancı tüfeği
2 adet Kalaşnikof şarjörü
5 adet ruhsatsız tabanca
25 adet tabanca şarjörü
6.251 adet 9 mm tabanca fişeği
675 adet 45 mm tabanca fişeği
58 adet 7.65 mm tabanca fişeği
332 adet 7.62 mm fişek
5 adet ruhsatsız av tüfeği
299 adet av tüfeği fişeği
10 adet kama ve kesici-delici alet
3 adet 5.56 mm fişek
23 adet Ata Lira altın
Muhtelif sayıda silah yedek parçası ve tamir kiti

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Gözaltına alınan Y.G., adliyeye sevk edildi. İşlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderildi.

(medyabar.com)
Bu haber 969 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum