Geyve İlkokulu'ndan nostaljik şarkılar dinletisi

Geyve İlkokulu 4-C ile 4-D sınıfı öğrencilerinin siyah önlük giyerek sunduğu, duyguların, neşenin ve anıların buluştuğu; geçmişin melodileriyle geleceğe yolculuk müzik dinletisi çok beğenildi.

Geyve İlkokulu'ndan nostaljik şarkılar dinletisi
09 Ocak 2026 - 22:46 - Güncelleme: 09 Ocak 2026 - 22:47
Geyve İlkokulu öğretmenleri Huri Bağcan Artuğ ve Kamile Koç’un sahneye koyduğu nostaljik müzik dinletisinde; geçmişten günümüze uzanan unutulmaz şarkılar seslendirildi. İzleyenler, geçmişin sıcak anılarını, dostlukları ve  umut dolu hikayelerini yeniden hatırladı.

4-C ve 4-D sınıfı öğrencileri geçmiş yılların çok sevilen Arkadaş, Eski dostlar, Çayır çimen geze geze, Çayeli’nden öteye, Sev kardeşim, Küçük kız,  Kara sevda, Bahçe duvarından aştım, Yine yeşillendi fındık dalları, Halhal, Çöpçüler, Bana bir masal anlat baba, Mülkiye Marşı ve Memleketim şarkılarını seslendirdiler.

Nostaljik şarkılar ve Rüzgar isimli öğrencinin klarnet gösterisi çok beğenildi. 

Okul müdürü Nasır Günbilek, programı hazırlayan öğretmenler Huri Bağcan Artuğ ve Kamile Koç’a çiçek takdiminde bulunarak, öğrencilere teşekkür etti.

Öğrencilerden Melike Sare Demir ve Elif Erva Nalcı’nın başarıyla sunduğu program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. 

Mehmet Aydoğan
Bu haber 170 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum