Meteorolojiden yoğun kar ve fırtına uyarısı
Marmara ve Ege'de yarın fırtına, İzmir, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya, Denizli, Antalya, Isparta, Konya, Mersin ve Adana'da kar yağışı bekleniyor.

05 Şubat 2023 - 00:07
Sabah saatlerinden itibaren İzmir'in iç ve yüksek kesimleri, Manisa'nın yüksekleri ile öğle saatlerinden sonra Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya ve yüksek kesimleri başta olmak üzere Denizli çevrelerinde kuvvetli kar yağışı görülecek.
Yarın öğle saatlerinden itibaren Antalya'nın yüksekleri ve Isparta ile akşam saatlerine doğru Konya'da kuvvetli, Antalya'nın doğusunun yüksek kesimleri, Isparta'nın doğusu ile Konya'nın güney ve batı ilçelerinde yer yer yoğun kar yağışı etkili olacak.
Mersin ve Adana'nın yüksek kesimlerinde de kuvvetli olması beklenen kar yağışı pazartesi günü Adana'nın yükseklerinde etkisini daha da artırıp yer yer yoğun şekilde etkisini gösterecek.
GEYVE'DE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ
TARİH | TAHMİN EDİLEN | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Hadise | Sıcaklık (°C) | Nem (%) | Rüzgar (km/sa) | ||||
En Düşük | En Yüksek | En Düşük | En Yüksek | Yön | Hız | ||
05 Şubat Pazar | 1 | 6 | 67 | 95 | 7 | ||
06 Şubat Pazartesi | 3 | 4 | 91 | 96 | 18 | ||
07 Şubat Salı | 0 | 1 | 78 | 91 | 13 | ||
08 Şubat Çarşamba | -2 | 1 | 85 | 96 | 5 | ||
09 Şubat Perşembe | -1 | 1 | 81 | 96 | 7 |
Bu haber 1096 defa okunmuştur.
FACEBOOK YORUMLAR