Geyve Müftülüğü'nden Ramazan etkinliği

Geyve müftüsü Mülayim Bayındır: “Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan… Ellerin semaya, dillerin duaya, kalplerin Allah'a yöneldiği Ramazan-ı Şerif ayının; ilçemiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

Geyve Müftülüğü'nden Ramazan etkinliği
27 Şubat 2025 - 10:59
Geyve Müftüsü Mülayim Bayındır, İlçe Müftülüğünün hazırlamış olduğu 2025 yılı Ramazan Faaliyetleri hakkında şunları söyledi: Tüm halkımıza hayırlı ramazanlar diliyorum. Esnafımızın Ramazan ayını tebrik edecek ve hediye vereceğiz. İlk üç akşamı minarelerden kasideler okunarak Ramazan karşılaması yapacağız. Tarhan camisinde hatimle teravih namazı kılınacaktır. Teravih öncesi tüm camilerimizde sohbet yapılacaktır. Hafızlarımız camilerde ezbere mukabele okuyacaktır, ardından üç ayetin tefsirini yapacaklar. Genç hafızlarımız her akşam farklı bir camide mihrapta görev yapacak. Gençler, Kadir gecesi Çiftlik camisinde itikafa girecek. Namık Kemal sokakta bulunan Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda bayan hocalar, hanımlara özel mukabele okuyacaktır. 
 
HAYIRLARA VESİLEYİZ
Kıymetli Geyveliler, sizlerin zekat ve fitrelerinizi ihtiyaç sahiplerine en iyi şekilde ulaştırıyoruz, gıda yardımı yapıyoruz. Öğrencilere ve Allah’ın emaneti engellilere iftar düzenleyeceğiz. Yetimlere bayramlık elbise (3 bin lira) vereceğiz. Diriliş Kuran Kursunda hafız olmak için okuyan çocuklarımızın iftar (10 bin lira), sahur (5 bin lira) masraflarına desteğinizi bekleriz.

Mehmet Aydoğan
Bu haber 584 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum